חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב מטוגן עם נקניקיות מרגז.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ואריצייה למאכל המפורסם ביגוס.
כרוב מטוגן עם נקניקיות מרגז.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ואריצייה למאכל המפורסם ביגוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 נקניקיות מרגז
4 כפות שמן זית
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות.
2 בצלים גדולים פרוסים דק
1/2 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
כף מרק עוף
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. מתחילים עם הנקניקיות . בסיר או במחבת מחממים שמן זית,מטגנים את הנקניקיות 3-4 דקות ,מוציאים,נותנים לנקניקיות להתקרר מעט ,חותכים כל נקניקיה ל-3-4 ,שומרים בצד.
2.מטגנים את הבצלים ב-1/2 כוס שמן עם מכסה פתוח באש בינונית כחצי שעה לפחות עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים פפריקה מתוקה וכורכום. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות.
3. מוסיפים את הנקניקיות והכרוב, כף מרק עוף וחצי כפית פפריקה חריפה. מערבבים וסוגרים את הסיר לעוד שעה על אש בינונית נמוכה.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון