חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא בסגנון חאלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ממולא בסגנון חאלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני
2.5 כוס גרגירי חומוס, מבושלים
1 כוס בורגול עבה
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות כוסברה קצוץ דק
2 כפות חמאה
2 כפות נענע קצוץ דק
1/2 כפית פלפל אנגלי
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית מלח, לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
8 שיני שום פרוסים דק
2 כוסות מיץ עגבניות או 4 עגבניות קלופות חתוכות דק
אופן ההכנה
1. מכניסים את ראש הכרוב להקפאה ללילה כשמפשיר בוצעים את העלים לעלה עלה או שמכניסים את הכרוב למים רותחים ל כמה דקות ומפרקים לעלים
2. מכניסים את הבורגול לקערה ומוסיפים מים חמים עד לגובה הבורגול ועוד 3 ס"מ מים ל20 דקות עד שהוא תופח.
3. בקערה מניחים את שאר החומרים, מלבד מיץ השום ואת העגבניות, ומערבבים וביסודיות. 4. ממלאים קצת מילוי בקצה הרחב של עלה הכרוב ומגלגלים, ותוחב את הקצוות בתהליך. להמשיך עד שכל העלים ממולאים.
5.על תחתית סיר עבה מניחים את חלקי הכרוב שנשארו ליצירת תחתית נגד שרפה
ומעט שמן לציפוי הסיר.
6. מפזרים את גלילי הכרוב מעל ומוסיפים מעט מלח מלח ,את שיני השום . יוצקים את מיץ העגבניות על גלילי הכרוב. הוספת מים תוספת קטנה אם יש צורך, כך שהנוזל מגיע לפחות חצי הדרך עד המחבת. (רצוי. - אתה יכול להציב צלחת הפוכה על גבי גלילי כרוב למשקל אותם במחבת לחלופין, להשתמש במכסה הולם בחוזקה..)
7. מביאים את הסיר לרתיחה, ולאחר מכן מכסים את הסיר ומבשלים מוודאים שמיץ העגבניות והמים מכסים את הצלחת. לאחר מכן מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 50 דקות .
* מגישים חם או קר עם מעט רוטב העגבניות מהתבנית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון