הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב בינוני עד גדול
המלית:
כוס עדשים אדומים מבוררים
פלפל שחור
כוס אורז
בצל קצוץ מטוגן
בצל קצוץ לא מטוגן
גזר
פטרוזיליה
מלח
ציר בשר (או ציר ירקות שורש)
שמן זית
רסק עגבניות (עם בזיליקום)
מיץ לימון
אופן ההכנה
שוטפים את העדשים ושמים עליהם הרבה פלפל שחור, שמים את האורז ובוחשים. מוסיפים את הבצל (מטוגן ולא מטוגן), גזר ופטרוזיליה. מוסיפים רסק עגבניות עם בזיליקום עד שמתקבלת עיסה, מוסיפים הרבה מלח .
ממלאים את העלים וסוחטים טוב, שמים בסיר את העלים הממולאים בצפיפות. שמים בסיר שמן זית, ציר בשר, רסק עגבניות לימון ומלח.
מבשלים כחצי שעה. מעבירים לתנור לחצי שעה נוספת בחום בינוני
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון