חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא נוסח הונגריה/רומניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל אשר במקור הוא גבול רומניה הונגריה הוכן ע"י חמותי עליה השלום. brהוא קטן ומתוק וטעים להפליא. brתמיד שמחה להכין לי אותו.
כרוב ממולא נוסח הונגריה/רומניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל אשר במקור הוא גבול רומניה הונגריה הוכן ע"י חמותי עליה השלום. brהוא קטן ומתוק וטעים להפליא. brתמיד שמחה להכין לי אותו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
למלית:
2 כוסות אורז
1/2 ק"ג בשר טחון
קופסא קטנה רסק עגבניות
מלח
פלפל
פפריקה
1 כף שמן
1 כף סוכר
לרוטב:
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
4 כפות מים
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
שמים כרוב בקערת פיירקס ומכסים בניילון נצמד. מכניסים ל- 10 דקות למיקרוגל לבישול בחום גבוה. מוציאים, מפרקים בזהירות את העלים שהתרככו, תוך הקפדה על שלמותם. כשמגיעים לחלק קשה מחזירים למיקרוגל עד למיצוי כל העלים.
מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה.
מניחים כף גדושה של המלית במאוזן לחלק הקשה של העלה. מקפלים את החלק הקשה של העלה מעל המלית. מקפלים פנימה את שני צידי העלה, ומגלגלים. חשוב להדק את העלה כלפי המלית בזמן הגלגול, למניעת התפרקות. להניח בתחתית הסיר את עלי הכרוב הפנימיים והקטנים שלא צלחו למילוי מעל העלים האלו להניח את הממולאים בצפיפות.
לערבב בקערה את חומרי הרוטב.
לצקת את הרוטב מעל העלים הממולאים. להרתיח ולהעביר לאש קטנה. לבשל 40 דקות על אש קטנה.
מגיש: gilai
מקור: חמותי
שתף את המתכון