הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן
חצי קילו בשר טחון
חצי כוס אורז שטוף
1 בצל מגורד
1 עגבניה מגורדת
1 גזר מגורד
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל מגורד
2 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
להקפיא את הכרוב ל-24 שעות לאחר מכן להוציא להפשרה כאשר הכרוב הופשר
לפרק את העלים ליחידות בודדות לשטוף ולשים במסננת
לקחת את הבשר הטחון לערבב עם האורז + הירקות המגורדים + תבלינים
לקחת עלה אחד של כרוב לשים מהתערובת לגלגל מעט ולאחר מכן להכניס
פנימה את הקצוות ולהמשיך לגלגל ( צריך לצאת מלבן קטן)
כך להמשיך עם כל העלים עד שנגמרים
לשים על הגז סיר ולשפוך בתוכו את קופסאת העגבניות המרוסקות + תבלינים + בצל מגורד
+ שינים שום להביא לרתיחה להוסיף את הכרוב בזהירות , לשים על הכרוב צלחת
ולכסות , לבשל 45 דקות ,
ובתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון