חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
כרוב ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן
חצי קילו בשר טחון
חצי כוס אורז שטוף
1 בצל מגורד
1 עגבניה מגורדת
1 גזר מגורד
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל מגורד
2 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
להקפיא את הכרוב ל-24 שעות לאחר מכן להוציא להפשרה כאשר הכרוב הופשר
לפרק את העלים ליחידות בודדות לשטוף ולשים במסננת
לקחת את הבשר הטחון לערבב עם האורז + הירקות המגורדים + תבלינים
לקחת עלה אחד של כרוב לשים מהתערובת לגלגל מעט ולאחר מכן להכניס
פנימה את הקצוות ולהמשיך לגלגל ( צריך לצאת מלבן קטן)
כך להמשיך עם כל העלים עד שנגמרים
לשים על הגז סיר ולשפוך בתוכו את קופסאת העגבניות המרוסקות + תבלינים + בצל מגורד
+ שינים שום להביא לרתיחה להוסיף את הכרוב בזהירות , לשים על הכרוב צלחת
ולכסות , לבשל 45 דקות ,
ובתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון