הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 כוסות מים בכמות שתכסה את כרוב הניצנים
¼ כוסות רוטב סויה
1 שקית גדולה של כרוב ניצנים קפוא
100 גרם מרגרינה
2 כפיות שום כתוש
¾ כוס פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס גבינת עמק מגוררת
אופן ההכנה
להרתיח את המים ורוטב הסויה, להוסיף את כרוב הניצנים ולבשל עד שהוא מתרכך. לסנן.
להמיס את המרגרינה במחבת גדולה, להוסיף את השום הכתוש ופירורי הלחם ולטגן חצי דקה תוך כדי ערבוב.
להוסיף את כרוב הניצנים, אבקת המרק עוף, הפלפל ולהמשיך לטגן במשך כדקה - שתיים תוך כדי ניעור המחבת .
כשפרורי הלחם משחירים, מעבירים את תכולת המחבת לכלי פיירקס.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בתנור חם עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומשחימה מעט.
מגיש:
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון