חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ניצנים קלוי בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ניצנים קלוי בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרוב ניצנים מופשרים ומיובשים וחצויים
1/2 כוס שמן זית, מחולק
מיץ מ 1 לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
2 שיני שום קצוץ דק
1/2 כפית פלפל צילי גרוס
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל 300 מעלות.
2. לקערה גדולה, מכניסים את כרוב הניצנים כשהם חצויים עם 2 כפות שמן זית,
מפזרים אותם על תבנית אפייה מצופה בנייר אפיה.
3. קולים את כרוב הניצנים בתנור, והופכים מדי פעם, עד שהוא משחים, בערך 15 דקות.
4. בזמן שכרוב הניצנים ניצלה. בקערה גדולה, טורפים יחד את רבע כוס שמן זית הנותרות,
מיץ לימון, מלח, פלפל, שום. פלפל צילי גרוס.
5. כאשר רב ברוב הניצנים קלויים, מוציאים מהתנור ומערבבים אותם עם הרוטב.
מעבירים לצלחת ומגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון