חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך הבשר של המדינה סנדוויץ רצועות בשר בבצל ופיטריות ברוטב גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Beef Steak Sandwich Philly Cheesesteak הכריך הנמכר ביותר brבעולם טעמו ומרקמו מדהים הכנתו אינה מסובכת ושווה את המאמץ brמתאים לצפיה במשחקי כדור סל וכדורגל עם כוס בירה טובה br br*** לאוכלי הכשר ניתן להמיר את החמאה במחמאה או שמן זית br את רוטב הגבינה ניתן להמיר בתפוא"ד שבושלו ונמחו למחית נוזילת כמהה br ועורבבו במיונית וחרדל
כריך הבשר של המדינה סנדוויץ רצועות בשר בבצל ופיטריות ברוטב גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Beef Steak Sandwich Philly Cheesesteak הכריך הנמכר ביותר brבעולם טעמו ומרקמו מדהים הכנתו אינה מסובכת ושווה את המאמץ brמתאים לצפיה במשחקי כדור סל וכדורגל עם כוס בירה טובה br br*** לאוכלי הכשר ניתן להמיר את החמאה במחמאה או שמן זית br את רוטב הגבינה ניתן להמיר בתפוא"ד שבושלו ונמחו למחית נוזילת כמהה br ועורבבו במיונית וחרדל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סינטה , אנטריקוט, פילה, או שווארמה הודו פרוסים
ל פרוסות של 2 - 3 מ"מ (בקשו מהקצב לחתוך על מכונת נקניק)
3 בצלים גדולים חתוכים לטבעות דקות
1/2 סלסלסת פטריות טריות חתוכות לפרוסות דקות
1/2 פלפל אדום חריף חתוך לטבעות דקיקות (לא הכרחי)
1 שן שום כתושה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית מלח ים גס
1/8 כוס שמן זית או רבע חבילת חמאה בתוספת 2 כפות שמן זית
לרוטב
1 כף חרדל דיזון
3 כפות מיונז או חצי חבילת חמאה
300 ג"ר גבינה מגוררת צהובה מסוג טל העמק
30 ג"ר גבינה צהובה מסוג פרמזן
1/3 כוס חלב
גאפטה מקמח לבן הגירסה הקצרה
ללחמניה האולטימטיבית גאפטה אלנפוליטנה ) יש להכין את עיסת הבצק יממה מראש
אופן ההכנה
1. על מצלית או מחבת טפלון עם מחצית כמות השמן מטגנים את הבצל עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס עבה עד הזהבה קלה מוסיפים את הפיטריות הפלפל החריף והשום ומטגנים עד שאין כמעט נוזלים כ 5 דקות ומניחים בצד
2.משמנים כמהה את המצלית או המחבת ומחממים לחם הכי גבוה שאפשר מתבלים את הבשר כמהה וצולים את הבשר כדקה עד השחמה. ומניחים בצד
לרוטב:
3.בסיר מניחים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה עד שכל הגבינה נמסה והמסה הופכת להיות סמיכה ברמה של מיונז
להרכבת המנה:
4.חותכים 6 חצאי באגטים או גאפטות לאורכם במצלית בא צלינו מניחים את הבשר הבצל ופיטריות עם 1/8 כוס מים ומביאים לרתיחה במקביל על אש קטנה או במיקרו מחממים את הרוטב ממלאים את הכריך בבשר ובבצל והפיטריות ושופכים מעל 2 כפות רוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון