חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף באפונה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף באפונה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויות
½ קופסת שימורי אפונה ללא הנוזלים
¾ כוס יין לבן
¼ כוס רוטב סויה
1 בצל פרוס לטבעות
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
½ פלפל צ'ילי קצוץ
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
מחממים סיר גדול. מניחים את הכרעיים החצויות בסיר עם צד העור כלפי מטה. סוגרים את העוף מכל הכיוונים ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים היטב. מוסיפים את השום, הצ'ילי והפטריות ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את היין הלבן ואת הסויה ומגרדים היטב את תחתית הסיר בעזרת כף עץ. מחזירים את העוף לסיר עם צד העור כלפי מטה. מוסיפים את האפונה. לאחר רתיחה, הופכים את העופות ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה ביחד כאשר באמצע שוב הופכים את העוף.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון