הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויים
שליש כוס שמן
3 עגבניות קלופות, חתוכות לרבעים וללא גרעינים
1 ראש שום מפורק לשיניים וקלוף
1 כוס יין לבן חצי יבש
1 כוס ציר עוף
70 גרם חמאה חתוכה לקוביות
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
בסיר כבד מחממים את השמן. מטגנים את חלקי העוף להשחמה נאה. מוסיפים את השום וממשיכים להשחים עוד דקה או שתיים. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל יחד. מוציאים אתהשמן החוצה מהסיר ומוסיפים את היין. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מוציאים מהסיר את העוף ומניחים בצלחת הגשה. מוסיפים לרוטה את החמאה וטורפים לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הרוטב על העוף שבצלחת ההגשה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: שף ז'אן בורדייר
שתף את המתכון