חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף ברוטב עגבניות ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף ברוטב עגבניות ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעיים מחולקים ל-2
1 בצל גדול פרוס
2 שיני שום קצוצות דק
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 עגבנייה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
מספר גבעולי פטרוזיליה קצוצים
2 גבעולי אורגנו טרי קצוצים
מעט רוזמרין טרי קצוץ
מעט טימין טרי
מים
אופן ההכנה
בסיר רחב (שיכול להכיל את כל הכרעיים) מניחים את הכרעיים עם צד העור כלפי מטה. כאשר העור משחים ומגיר שומן החוצה מוציאים את העוף מהסיר ומכניסים את הבצל. מטגנים את הבצל להשחמה קלה ומוסיפים את השום. מערבבים ביחד כחצי דקה ומוסיפים את היין הלבן. מגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ ומאדים עד שכמעט ולא נשארים נוזלים בסיר. מוסיפים את המים (כ-750 מ"ל) ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבנייה ומביאים לרתיחה. מחזירים את העוף לסיר אך הפעם צד העור כלפי מעלה. מפזרים מעל את עשבי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כעשרים דקות.
מגישים חם בליווי אורז או פסטה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון