הוראות הכנה
מרכיבים
2 כרעי עוף מחולקות ל-2
½ כוס רוטב תמרהינדי
¼ כוס רוטב מנגו חריף
1 בצל חתוך לרבעים לאורך ופרוס
2 שיני שום קצוצות
¾ כוס יין לבן יבש
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כף שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את העוף על צד העור קודם עד להשחמה ולאחר מכן הופכים, שוב עד להשחמה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום ולאחר כחצי דקה מוסיפים את היין. בעזרת כף עץ מגרדים את המשקעים בתחתית הסיר. מוסיפים את הרוטב ווסטרשייר, התמרהינדי, ורוטב המנגו. מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומחזירים את העוף. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון