חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כתף טלה ממולאת אורז צלויה בניחוח הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כתף טלה ממולאת אורז צלויה בניחוח הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 שן שום, כתושה
2 כפיות גרגרי חרדל שחורים
2 כפיות זרעוני כמון
1 כפית כוסברה טחונה
1 כוס אורז בסמטי מבושל
½ כוס פירורי לחם (נטול גלוטן) טריים
1 ביצה, טרופה
1 כף מיץ לימון
מלח, פלפל
¼1 ק"ג כתף טלה שלמה, ללא העצם
½ כוס טופו למריחה נטול גלוטן
2 כפות מחית טנדורי
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני (180°c)
2. מחממים במחבת את השמן, ומאדים את הבצל והשום תוך ערבוב, עד שהבצל מתרכך.
3. מוסיפים את גרגרי החרדל, זרעוני הכמון והכוסברה, ומערבבים עד שהזירעונים משמיעים
קולות פצפוץ.
4. מעבירים לקערה ומערבבים עם האורז, פירורי הלחם, הביצה, מיץ הלימון, מלח ופלפל.
5. ממלאים את הטלה בתערובת האורז. בחלל שהותירה העצם
6. קושרים בעזרת חוט כותנה המיועד לקשירת בשר
7. מתבלים את כתף הטלה היטב מכל הצדדים, ומעבירים לתבנית משומנת
8. מערבבים בקערה את הטופו ומחית הטנדורי, ומושחים על הטלה.
9. צולים (בלי לכסות) במשך שעה וחצי
10. מוציאים מהתנור מכסים את הטלה
11. ממתינים 10 דקות לפני שפורסים ומגישים
12. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: איילת לטוביץ'
שתף את המתכון