הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חומוס (מורה ללילה במים) או 2 קופסאות גרגירי חומוס
4 חצאי בגט
4 ביצים קשות
1 לימון סחוט
4 כפיות הריסה
2 שיני שום כתושות
1 כף כמון
1 כף פפריקה
8 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים חמים מבשלים את גרגירי החומוס עד שהופכים לרכים
(נמעכים בין האצבעות) או בסיר לחץ כשעה ומחצה (מקופסה מחממים בסיר)
2. בקערה אישית או בצלחת מרק בוצעים את הבאגט לפיסות קטנות עד מחצית מגובה הצלחת
3. מוזגים לצלחת מסיר החומוס מצקת גרגירים עם מעט מים.
4. מוסיפים כף הריסה חצי שן שום כתושה כפית כמון כפית פפריקה מוסיפים 1 כפית מיץ לימון
2 כפיות שמן זית מערבבים הכל ומעל מניחים את הביצה
* להכנת אריסה ביתית לינק
מגיש:
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון