חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לאבלאבי נוסח טריפולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל הדגל הטריפוליטאי ארוחת בוקר מלאה בכלי אחד מדהים
לאבלאבי נוסח טריפולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל הדגל הטריפוליטאי ארוחת בוקר מלאה בכלי אחד מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חומוס (מורה ללילה במים) או 2 קופסאות גרגירי חומוס
4 חצאי בגט
4 ביצים קשות
1 לימון סחוט
4 כפיות הריסה
2 שיני שום כתושות
1 כף כמון
1 כף פפריקה
8 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים חמים מבשלים את גרגירי החומוס עד שהופכים לרכים
(נמעכים בין האצבעות) או בסיר לחץ כשעה ומחצה (מקופסה מחממים בסיר)
2. בקערה אישית או בצלחת מרק בוצעים את הבאגט לפיסות קטנות עד מחצית מגובה הצלחת
3. מוזגים לצלחת מסיר החומוס מצקת גרגירים עם מעט מים.
4. מוסיפים כף הריסה חצי שן שום כתושה כפית כמון כפית פפריקה מוסיפים 1 כפית מיץ לימון
2 כפיות שמן זית מערבבים הכל ומעל מניחים את הביצה
* להכנת אריסה ביתית לינק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון