חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לאטקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כל פעם שסבתא אדה היתה נכנסת, הייתי מבקשת ממנה שנכין בייחד את הלביבות האלה. brחוץ מההנאה מהאכילה של הלביבות, הייתה לי המאה מההכנה המשותפת שלהם, מהזמן המשותף. brאלו גם היו הצעדים הראשונים שלי בבישול.
לאטקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כל פעם שסבתא אדה היתה נכנסת, הייתי מבקשת ממנה שנכין בייחד את הלביבות האלה. brחוץ מההנאה מהאכילה של הלביבות, הייתה לי המאה מההכנה המשותפת שלהם, מהזמן המשותף. brאלו גם היו הצעדים הראשונים שלי בבישול.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינונים- גדולים מגוררים בפומפיה ( החלק הגדול)
בצל קטן מגורר בפומפיה (החלק הגדול)
כף קמח (אם הבלילה נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד)
1-2 ביצים ( תלוי בגודל)
מלח/פלפל
שמן
אופן ההכנה
1. לשים בקערה את תפוחי האדמה והבצל.
2. להוסיף את הביצה.
3. להוסיף את הקמח בהדרגה עד שתתקבל עיסה לא נוזלית מידי. לתבל ולערבב שוב
4. במחבת רחבה להוסיף כ 1/2 סמ שמן. לחכות שיתחמם.
בעזרת כף , לשים מהתערובת במחבת . ברגע שמזהיב ומתקשה מעט בצד אחד להפוך את הלביבות בעזרת תרווד.
5. את הלביבות המוכנות להניח על צלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון