חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבבות ארטישוק ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
1 שקית ארטישוקים של סנפרוסט (אין צורך להפשיר)
600 גרם בשר טחון
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול מגורד
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם/ קמח מצה
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית בהרט
1 כפית פפריקה אדומה בשמן
מלח + פלפל שחור
לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט
מלח פלפל שחור
2-3 כוסות מים
3 כפות שמן
אופן ההכנה
ארטישוק ממולא בבשר
הכנה:
מערבבים היטב בעזרת הידיים את כל מצרכי המלית וממלאים את הארטישוקים .מהדקים היטב את הבשר לדפנות ,מניחים בצד ובינתיים מכינים את הרוטב.
מחממים שמן בסיר שטוח ורחב ומאדים בצל עד לשקיפות. מוסיפים רסק עגבניות ,מערבבים ,מוסיפים מים (בערך כ-3/4 מגובה הארטישוקים),מתבלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ,מכניסים את הארטישוקים הממולאים לרוטב ומבשלים כשעה ועשרים עד לריכוך מלא של הארטישוקים.
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון