חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות עם כנפיים ביין בצל משובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהמצאתי אני אוהב להמציא ולקבל תגובות זה המתכון הראשון שאני רושם לא ניסיתי אותו עדין אבל הוא נראה טוב.
לבבות עם כנפיים ביין בצל משובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהמצאתי אני אוהב להמציא ולקבל תגובות זה המתכון הראשון שאני רושם לא ניסיתי אותו עדין אבל הוא נראה טוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ -1 ק"ג לבבות
2. ½ ק"ג כנפיים
3. בצל אחד לבן או סגול או חצי חצי
4. 5 בצלי שלוט
5. חצי בקבוק יין טוב (יין שאתם אוהבים)
6. מלח פילפל
אופן ההכנה
לוקחים את הכנפיים מטגנים בסיר או במחבת עמוקה עם שמן זית עד שיזהב משני הצדדים. מוצאים לצלחת בצד ומטגנים את הבצל הגדול הלבן או הסגול או חצי חצי עד שיזהב ומוצאים. מכנסיים את הלבבות ומטגנים קצת מוצאים החוצה מכנסים את עוף ומוספים חצי בקבוק יין אחרי חצי שעה מכנסים את הלבבות, מכניסים את הבצל מערבבים עם תבלינים ונותנים לזה שעה וחצי על אש קטנה. לוקחים את בצלי השלוט, מפרידים אותם על תבנית אפיה ומכנסים לתנור ל-10 דקות בחום של 180 מעלות, מוצאים ומוספים ליין עם הלבבות והכנפיים. מוצאים את הלבבות והכנפיים ונותנים ליין עוד 10 דקות עם הבצל, כדי שהיה יותר סמיך ומחזרים את הלבבות ואת הכנפיים לעוד 10 דקות ומגישים.
מגיש: dagan12
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון