הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
1 שפופרת חלב מרוכז ממותק
100 גרם שוקולד מריר
½1 כוסות קוקוס (150 גרם)
לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן מומס (בשקית זילוף קטנה או שקית סנדביצ'ים)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°c.
ממיסים יחד במיקרוגל חלב מרוכז ושוקולד מריר. מוסיפים קוקוס ומערבבים.
מגלגלים בידיים ומניחים בתבנית סיליקון לבבות משומנת. אופים 10 דקות עד שהעוגיות תפוחות ומתחילות להיסדק.
מצננים ומוציאים מהתבנית.
ממלאים את השקע בכל לב בשוקולד לבן מומס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון