הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות
4-5 כרישות (החלק הלבן)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
קולפים את הבטטות , חותכים לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך, מסננים ומועכים
את הכרישה שוטפים, חותכים לטבעות, לבשל במים כ-15 דקות, לסנן , לקצוץ ולהוסיף
למחית הבטטות.
להוסיף את שאר המצרכים מלבד פירורי הלחם, ולערבב.
בידיים רטובות מעט ליצור לביבות לגלגל בפירורי הלחם ולטגן מספר דקות עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון