הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפו"א בינוני/2 גזר גדולים
4 בטטות בינוניות
100 ג' חמאה
4 ביצים
כף פירורי לחם
פלפל,מלח
כף קצוצה של שמיר(לא חובה)
אופן ההכנה
לוקחים את הבטטות ואת התפו"א/גזר מגרדים לגודל בינוני-גדול מוציאים את כל המיצים,מוסיפים 4 ביצים,חמאה,פירורי לחם,שמיר,פלפל מלח לפי הטעם.
לערבב טוב את הכל,לעשות צורות של לביביות לחמם חמאה על אש בינונית ולטגן את הלביבות עד לצבע זהוב-חום,בהצלחה ובתאבון...
מגיש:
מקור: עידו
שתף את המתכון