חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בטטה, נענע וכוסברה מיוחדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות בטטה רכות וחמימות שביחד עם הנענע והכוסברה יוצרים לביבות מיוחדות, שמתחסלות בשניות ספורות
לביבות בטטה, נענע וכוסברה מיוחדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות בטטה רכות וחמימות שביחד עם הנענע והכוסברה יוצרים לביבות מיוחדות, שמתחסלות בשניות ספורות
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בטטות בינוניות קלופות ושטופות
1/3 צרור נענע טרייה שטופה
1/3 צרור כוסברה טרייה שטופה
2 ביצים
6 כפות גדושות קמח תופח
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות במים רותחים עם מעט מלח עד שיתרככו.
מעבירים למעבד מזון ומוסיפים את כל יתר המצרכים
(אם המחית נוזלית מדי, ניתן להוסיף קמח, אם מוצקה מדי, אפשר להוסיף חצי ביצה)
מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים את הלביבות באמצעות כף אל תוך מחבת עם שמן חם.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: יעל גרטי
שתף את המתכון