הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בטטות בינוניות קלופות ושטופות
1/3 צרור נענע טרייה שטופה
1/3 צרור כוסברה טרייה שטופה
2 ביצים
6 כפות גדושות קמח תופח
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות במים רותחים עם מעט מלח עד שיתרככו.
מעבירים למעבד מזון ומוסיפים את כל יתר המצרכים
(אם המחית נוזלית מדי, ניתן להוסיף קמח, אם מוצקה מדי, אפשר להוסיף חצי ביצה)
מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים את הלביבות באמצעות כף אל תוך מחבת עם שמן חם.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: יעל גרטי
שתף את המתכון