הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר בטטה .
כף שום כתוש .
פלפל לבן חצי כפית .
מלח לפי הטעם .
שמן לטיגון לפי הצורך
קמח לפי הצורך .
למיטבל**
חצי ח"ב עירית .
1שמנת קרם פרש
אופן ההכנה
את הבטטה לבשל במיקרו עד לריכוך .
לשים במסננת כדי שיגיר נוזלים אחרי שהבטטה התקררה והנוזלים המיותרים יצאו . להעביר לקערה למעוך ולהוסיף את המלח הפלפל השום לקערת הבטטה .
ובידיים רטובות ליצור לביבות לטבול אותם בקמח שיהיו מכוסות היטב
במחבט חמה מטפלון עם מעט שמן
לטגן על להבה לא גבוהה עד להזהבה להפוך בזהירות
ואם יש צורך להוסיף עוד שמן במהלך הטיגון
אחרי הטיגון לשים על ניר סופג ואחר כך להעביר לצלחת הגשה .
עם מיטבל השמנת ועירית
**המיטבל **
לקצץ את העירית דק להוסיף לקרם שמנת עם מלח ומעט פלפל לבן לערבב היטב ולהגיש עם הלביבות .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון