חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פעם ביקשו ממני להכין לביבות בטטה אז אילתרתי משהו ועד היום כל פעם שנפגשים brכל החברים ביחד, וכל אחד צריך להכין משהו, תמיד ממני מבקשים להכין לביבות. brפשוט ומוצלח.
לביבות בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פעם ביקשו ממני להכין לביבות בטטה אז אילתרתי משהו ועד היום כל פעם שנפגשים brכל החברים ביחד, וכל אחד צריך להכין משהו, תמיד ממני מבקשים להכין לביבות. brפשוט ומוצלח.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 בטטות גדולות
כוס וחצי קמח
ביצה טרופה
מלח
פלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת חמוצה תנובה באחוזי שומן גבוהים
צרור עירית
שום כתוש
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות. מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הבטטות עד שהן רכות לגמרי. מסננים ומצננים.
מועכים את הבטטות כמו לפירה עד שמתקבלת עיסה חלקה יחסית.
מערבבים פנימה את הקמח והביצה ומתבלים בשום כתוש, מלח ופלפל. אם התערובת נוזלית עדיין אפשר להוסיף עוד קמח עד שהתערובת מוצדה דיה שהלביבות לא יתפרקו בטיגון.
מחממים שמן לטיגון במחבת ובעזרת כף מעבירים מעט מהתערובת לשמן ומשטחים.
הטיגון יחסית מהיר כי הבטטות כבר מבושלות מראש. משחימים משני הצדדים ומעברים לנייר סופג.
מערבבים את השמנה החמוצה עם שום כתוש, עירית קצוצה, מלח ופלפל ומצננים במקרר עד שהלביבות מוכנות.
מגישם צלחת של לביבות ולידה קערת רוטב השמנת.
נישנוש מוצלח!
מגיש: yael kopper
מקור: אישי
שתף את המתכון