הוראות הכנה
מרכיבים
5 בננות בשלות וקלופות
250 גרם גבינה לבנה
4 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
9 כפות קמח תופח
חופן צימוקים בהירים
שמן לטיגון
אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה
במעבד מזון:
מרסקים את הבננות, מוסיפים את הגבניה, סוכר, ביצה ותמצית וניל, עד לקבלת קרם חלק.
מוסיפים קמח תופח.
אם הקרם אינו סמיך מספיק, מוסיפים עוד כף קמח.
מוסיפים את הצימוקים
מטגנים בשמן חם
או אופים בחום בינוני כ-10-15 דקות
מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: יעל גרטי
שתף את המתכון