חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות ירק אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות ירק אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפו"א קלופים ומגוררים גס
2 קישואים מגוררים
1-2 גזרים מגוררים
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור
½ כפית כורכום
3 כפיות אבקת מרק בצל
פטרוזילה קצוצה או 2 כפות פטרוזיליה יבשה
פירורי לחם מעורבים עם שומשום
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים יחד. לקחת כמות של כף ליצור קציצות בידיים רטובות (התערובת מעט נוזלית,לא נורא באפיה זה מתייצב). להעביר כל לביבה לצלחת עם פירורי לחם מעורבבים עם שומשום, לצפות את כל הלביבה , להניח בתבנית עם נייר אפיה, להדק את הלביבות עם היד.
להבריש מעל כל לביבה מעט שמן זית, לאפות בחום 190°c במשך כ-½ שעה,עד שהלביבות
מזהיבות אין צורך להפוך את הלביבות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון