הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפו"א קלופים ומגוררים גס
2 קישואים מגוררים
1-2 גזרים מגוררים
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור
½ כפית כורכום
3 כפיות אבקת מרק בצל
פטרוזילה קצוצה או 2 כפות פטרוזיליה יבשה
פירורי לחם מעורבים עם שומשום
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים יחד. לקחת כמות של כף ליצור קציצות בידיים רטובות (התערובת מעט נוזלית,לא נורא באפיה זה מתייצב). להעביר כל לביבה לצלחת עם פירורי לחם מעורבבים עם שומשום, לצפות את כל הלביבה , להניח בתבנית עם נייר אפיה, להדק את הלביבות עם היד.
להבריש מעל כל לביבה מעט שמן זית, לאפות בחום 190°c במשך כ-½ שעה,עד שהלביבות
מזהיבות אין צורך להפוך את הלביבות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון