חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות כרובית ובטטה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות כרובית ובטטה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ראש כרובית מחולק לפרחים
1 בטטה בינונית
1 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
6 כפות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להרתיח בסיר מים ולחלוט את הכרובית מס' דקות. לסנן, לקצוץ דק ולהעביר לקערה גדולה.
לקלף את הבטטה, לחתוך לקוביות ולבשל במים עד להתרככות, לסנן למעוך לפירה ולהוסיף
לכרובית.
לטגן עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה חלקית,להוסיף פטריות קצוצות, ולטגן יחד כ-5 דקות.
להוסיף לקערה. לקרר מס ' דקות ולהוסיף את שאר החומרים. לערבב .
להניח בתבנית גדולה , נייר אפיה ולשמן מעט (אני משמנת עם תרסיס שמן). בידיים מעט
רטובות ליצור לביבות לשטח מעט ולהניח בתבנית.
לאפות בחום 190 מעלות כ-15 דקות. להפוך בזהירות ולאפות עוד 10-15 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון