הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
1 קופסא פטריות
1 בצל קצוץ
4 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום כתושות
½1 כפיות מלח
¾ כפית פלפל שחור
2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
פירורי לחם
אופן ההכנה
לבשל את הכרובית במים עד לריכוך , לסנן , לקצוץ ולהעביר לקערה.
לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף לכרובית.
לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לכרובית.
להוסיף את שאר המצרכים לערבב , לקחת עם כף מהתערובת ולטגן לביבות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון