חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות מחמרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למדתי מסבתא להכין את הלביבות , זהו מאכל מרוקאי, ואהוב מאוד על ילדים. br
לביבות מחמרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למדתי מסבתא להכין את הלביבות , זהו מאכל מרוקאי, ואהוב מאוד על ילדים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
2 ביצים
3-4 שיני שום קצוצות
כוס פטרוזליה קצוצה
2 כפות מרגרינה
שמן לטיגון
מלח
כפית שטוחה כורכום
פלפל שחור
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א, חותכים לריבועים בינוניים, ומבשלים במים עד שמתרככים.
בגמר הבישול, מסננים את המים ומועכים לפירה. מוסיפים 2 כפות מרגרינה, ומערבבים היטב
נותנים לפירה לנוח מעט כ- 5 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, ואת שני השום הקצוצות, ולבסוף את הביצים.
מחממים מחבת עם שמן, ורק כשהשמן חם מאוד מתחילים בטיגון. אחרת הלביבה תיפתח ותדבק למחבת.
להפוך כשהלביבה מקבלת צבע שחום ויפה.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: סבתא
שתף את המתכון