חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות ממולאות בכבד ("קנישעס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות ממולאות בכבד ("קנישעס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ל"קנישעס":
6 תפו"א בינוניים
½ כוס קמח
מלח
פלפל שחור
3 ביצים
למלית:
4 - 5 כבדי עוף או יותר
1 בצל גדול
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט מגורד - אפשרי
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לקלף את תפוחי האדמה ולבשל במים עם מעט מלח עד שיתרככו לחלוטין.
2. להוציא את התפו"א מהמים ולהניח לקירור - כך הם יהיו יותר יבשים.
3. לטגן את הבצל
4. לצלות את האש! את הכבדים עד שישחימו.
5. לפרק בידיים את הכבדים ולהוציא מהם את הנימים ולהעביר למחבת
עם הבצל. לטגן כ - 2 דקות. להוריד מהאש.
6. למעוך את תפו"הא למחית חלקה להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב
עד לקבלת מחית בעלת מרקם אחיד ודי קשה. אם התערובת אינה
קשה דייה להוסיף מעט קמח. לקחת מעט מהתערובת ללוש בידיים
רטובות ולבדוק שהיא אינה דביקה ומתפוררת.
7. לטחון במטחנת בשר את הכבדים עם הבצל ולהוסיף להם את שאר
המרכיבים ולערבב.
8. להרטיב את הידיים במעט מים, לקחת מתערובת תפו"הא כמות של
כמנדרינה, ללוש אותה ביד ליצור כדור ואז לשטח אותו בתוך כף היד
לעובי של כ - 8 מ"מ. לשים 1 כף מהכבדים במרכז תפו"הא המשוטחים
שבכף היד לסגור מעל המלית את שולי תפו"הא ולהדביק אותם היטב
ביניהם. לגלגל את הקניש לקבלת מבנה עגול לשטח מעט.
9. לטגן בחום בינוני על להבה בינונית עד שישחים.
10. להוציא מהמחבת ולהניח על נייר סופג.
מגיש: simong
מקור: אמא
שתף את המתכון