הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס קמח מצה
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
¾ כוס חלב או מים
חמאה לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים את קמח המצה, המלח והסוכר. (תערובת יבשה)
מפרידים את החלמונים מן החלבונים.
טורפים את החלמונים (צהובים), מוסיפים להם חלב או מים(תערובת נוזלית)
מערבבים יחד את התערובת הנוזלית עם התערובת היבשה.
משהים לחצי שעה עד שהתערובת תתפח.
מקציפים את החלבונים (הלבן) לקציפה מוצקה.
מוסיפים בזהירות לשתי התערובות יחד המעורבות.
לטגן בחמאה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון