הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוח אדמה גדול מגורר גס(בפומפיה הסכינים הגדולים)
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות קמח
1 כף פירורי לחם דקים ביותר.
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לקערה מוסיפים את תפוח האדמה המגורר
מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים
מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים לעיסה חלקה
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים שוב לעיסה חלקה מנקזים את כל הנוזלים.
במחבת עם שמן מטגנים עד להזהבה משני צדדים.
מייבשים על נייר ניגוב ידיים לספיגת השמן.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון