חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים טרופות
1/3 כוס מיונז
1 שמן בישול לטיגון עמוק
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית מלח
1 פרורי לחם עשויים מלחם לבן ישן
12 יח' פטריות טריות עגולות
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית קורנית טרייה, קצוצה דק
1/2 בצל קצוצ דק
1 שן שום מעוכה1 כף שמן זית
1 כף שמנת חמוצה
אופן ההכנה
1. מסירים את רגלי הפטריות, וקוצצים דק. מחממים שמן במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום ואת רגלי הפטריות, וממשיכים לטגן 5 דקות או עד שרגלי הפטריות רכות והנוזלים התאדו. מוציאים מהמחבת, מתבלים במלח, פלפל וקורנית. מצננים מעט, מוסיפים כף של ביצה ומכניסים מעט מהתערובת ל"כובע" של כל פטריה, ומהדקים בחוזקה.
2. מפזרים קמח על נייר אפייה. מעבירים את שארית הביצה לקערה שטוחה, ומניחים את פרורי הלחם על נייר אפייה נוסף. מגלגלים את כובעי הפטריות בקמח, עד שהן מצופות מכל הצדדים; טובלים בביצה, ולבסוף בפרורי הלחם. מהדקים בחוזקה.
3. מוזגים למחבת שמן בכמות מספקת, שיגיע עד 3 ס"מ מהשוליים; מחממים את השמן. מכניסים את הפטריות, ומטגנים במשך 3 דקות או עד שהפטריות זהובות ופריכות.
מוציאים ומייבשים על נייר סופג.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון