חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות קישואים בגבינה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות קישואים בגבינה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות חמאה מומסת
1 בצל קטן, מגורר גס
2 ביצים גדולות
3 כפות שמנת מתוקה
1 כפית חרדל
2 שיני שום, כתוש
3 כפות בזיליקום טרי קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפיתפלפל שחור
קורט פפריקה חריפה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
5 כוסות קישואים מגוררים גס
1.5 כוסות מגוררת Gruyere או 1 כוס גרוייר וחצי גבינת פטה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל מקסימום .
2. משמנים את תבניות האלומיניום או תבנית סיליקון מחולקת לשקעים בחמאה נוזלית
3. מיבשים היטב את הבצל המגורד והקישואים מנוזלים בעזרת מגבת
4. בקערה מערבבים את הביצים, שמנת, חרדל, שום, מלח, בזיליקום, פלפל שחור, פפריקה חריפה. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצים. מוסיפים את הקישואים הבצל ואת הגבינה ומערבבים היטב.
5. בעזרת כף ממלאים את הבלילה לתוך תבניות האלומינים או לתבנית מחולקת וממלאים כל שקע עד הקצוות
6. מכניסים את התבניות או התבנית המחולקת לתנור החם אופים 25-30 דקות או עד שחלקן העליון הופך לחום זהוב
7. מוציאים מהתנור ובעזרת סכין או מרית משחררים מהתבנית ומגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון