הוראות הכנה
מרכיבים
3 קישואים- מגוררים על מגררת גסה- מומלחים-
מונחים על מסננת לניקוז נוזלים
1 כרישה - נקיה קצוצה דק בסכין או במעבד מזון
3 כפות גבינת פטה צאן
3 כפות פירורי לחם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 ביצים
2 כפות שמנת מתוקה
מלח ,פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לסחוט הקישואים
לערבב אותם עם הכרישה, הגבינה , פירורי הלחם, הביצים,השמנת
לתבל במלח ופלפל
לחמם שמן לטיגון שטוח במחבת גדולה
מודדים את העיסה בכף מרק - לכל לביבה
מטגנים בשמן חם עד הזהבה מ 2 הצדדים
להגיש מיד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון