הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח
100 גרם גבינת ריקוטה
3 כפות סוכר
1 ביצה
3 כפות שמנת חמוצה
קורט מלח
2 כפיות שימרי "שימרית"
35 גרם חמאה רכה
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר ושתי כפיות קינמון.
אופן ההכנה
שמים בקערת המערבל את הקמח הגבינה הסוכר הביצה השמנת והמלח. מערבלים כדקה.
מוסיפים את השמרים והחמאה ומערבלים כ-6 דקות. מכסים את קערת המערבל ומניחים לתפוח כשעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק, ולשים את הבצק שוב. לוקחים כף גדושה מהבצק ומחליקים פנימה בעזרת כף נוספת.
מטגנים כ-4 דקות עד שהלביבות מזהיבות.הופכים ומזהיבים מהצד השני.מוציאים עם כף מחוררת ומספיגים על מגבות ניר.
מערבבים את אבקת הסוכר עם הקינמון, בוזקים על הלביבות ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון