הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם גרעיני תירס קפוא
500 גרם (2 קופסאות) גבינה בולגרית
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
4 ביצים טרופות
4 כפות גדושות קמח תופח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
3 כפות שמיר קצוץ
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מפשירים את התירס
מפוררים את הגבינה היטב בקערה
מערבבים את התירס עם הגבינה הבולגרית המפוררת, הפלפל האדום, הביצים, השמיר והקמח
מתבלים בפלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן
יוצרים לביבות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים ומניחים על נייר סופג
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון