הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 ביצים מופרדות חלמונים וחלבונים
- גביע יוגורט טבעי
- כוס גרגירי תירס מבושלים (אפשר משימורים) מסוננים
- חצי כוס קמח תופח
- קופסה שלמה של גבינה צפתית מסוננת וחתוכה לקוביות קטנות מעורבבת בקמח או בפירורי לחם
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- בקערה טורפים את החלמונים ומוסיפים את כל שאר החומרים (ללא החלבונים) לתערובת אחידה.
- את החלבונים מקציפים.
- מקפלים את החלבונים לתוך תערובת החלמונים עם הגבינות לתערובת מגובשת.
- במחבת מחממים שמן על אש בינונית
- יוצקים לביבות בכף לתוך השמן ומטגנים באיטיות צד אחד, הופכים ומטגנים את הצד השני עד לגוון זהוב, ולהניח על נייר סופג.
- להגיש חם עם שמנת חמוצה שמתובלת בשום ושמיר.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון