חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפו"א ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brטעים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק או עירית וגם סתם כך. br
לביבות תפו"א ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brטעים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק או עירית וגם סתם כך. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
1 בצל
4-5 כפות קמח רגיל
2 ביצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מקלפים את הירקות, מגררים על פומפיה- הכי מהיר וקל במעבד מזון על פולסים. מניחים במסננת להגרת נוזלים לכחצי שעה- שעה.
תפוחי האדמה קצת משנים צבע בזמן הזה, אבל לא רואים בתוצאה הסופית ושלב זה הוא חיוני לתוצאה הסופית!
סוחטים את הירקות ומערבבים עם יתר החומרים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות בכמות של בערך כף מהבלילה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון