חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפו"א עם רסק תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיוחד לחנוכה. להכין את רסק התפוחים מראש (הוראות באופן ההכנה). ניתן לגוון את המתכון עם קישואים או בטטות. וחשוב לסחוט כל לביבה לפני הטיגון כדי שהיא תצא פריכה ולא תתפרק בזמן הטיגון.
לביבות תפו"א עם רסק תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיוחד לחנוכה. להכין את רסק התפוחים מראש (הוראות באופן ההכנה). ניתן לגוון את המתכון עם קישואים או בטטות. וחשוב לסחוט כל לביבה לפני הטיגון כדי שהיא תצא פריכה ולא תתפרק בזמן הטיגון.
הוראות הכנה
מרכיבים
ללביבות:
- 3 ק"ג תפו"א, קלופים ומגוררים (עדיף במעבד מזון - מהיר יותר).
- 5 בצלים בינוניים מגוררים
- 10 כפות קמח
- 5 ביצים
- מלח ופלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט
לרסק תפוחי העץ:
- 1 ק"ג תפוחי-עץ ירוקים, קלופים ונקיים מהליבה
- 100 ג"ר חמאה
-1/3 - ½ כוס סוכר
- מעט קנמון טחון
- מעט אגוז מוסקט
- מעט צפורן (לא חובה)
אופן ההכנה
הלביבות:
- מערבבים את כל החומרים ומשאירים את התערובת לנוח במשך ½ שעה לפני הטיגון.
- מחממים מעט שמן במחבת גדולה.
- יוצרים ,בעזרת הידיים ,לביבות קטנות וסוחטים אותם היטב לפני שמניחים במחבת.
- מטגנים בזריזות משני הצדדים ומניחים על נייר סופג.
הרסק:
- מבשלים את התפוחים עם החמאה בסיר מכוסה עד לריכוך התפוחים על מנת להכין רסק.
- מרסקים גס את התפוחים הרכים ומוסיפים את הסוכר והתבלינים.
- ניתן להגיש חם או קר.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: שכנה
שתף את המתכון