חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי אדמה ("לטקעס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב אותן? מתוקות, מלוחות והכי חשוב - פריכות!
לביבות תפוחי אדמה ("לטקעס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב אותן? מתוקות, מלוחות והכי חשוב - פריכות!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
3 ביצים
1 כף מלח
½ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים
2. מרסקים אותם במעבד מזון או במגררת ידנית לרצועות דקות
3. מסננים את הנוזלים המיותרים
4. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
5. מחממים שמן במחבת רחבה, לוקחים כף גדושה מהתערובת ומחליקים אותה בזהירות לתוך השמן החם, משטחים מעט את הלביבה ומטגנים ללא מכסה
6. כשהשוליים משחימים יש להפוך את הלביבות לצד שני
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון