הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון אדום
1 בצל יבש גדול
1 ק"ג תפוחי אדמה
2 כוסות קמח
1/2 כוס סולת
1 ביצה
מלח
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שלא ישארו נוזלים.
מרתיחים את תפוחי האדמה עם הקליפה חצי בישול. מקלפים וטוחנים.
מוסיפים לתפוחי האדמה את הקמח, הסולת, המלח, והביצה הטרופה ולשים לבצק.
יוצקים מעט שמן בצלוחית.
יוצרים מהבצק כדורים. ממלאים בבשר וסוגרים. מורחים טיפת שמן על כף היד ושוטחים את הכדור עד שתתקבל צורה של לביבה עגולה.
מטגנים את הלביבות בשמן רגיל עד שיזהיבו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון