חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון אדום
1 בצל יבש גדול
1 ק"ג תפוחי אדמה
2 כוסות קמח
1/2 כוס סולת
1 ביצה
מלח
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שלא ישארו נוזלים.
מרתיחים את תפוחי האדמה עם הקליפה חצי בישול. מקלפים וטוחנים.
מוסיפים לתפוחי האדמה את הקמח, הסולת, המלח, והביצה הטרופה ולשים לבצק.
יוצקים מעט שמן בצלוחית.
יוצרים מהבצק כדורים. ממלאים בבשר וסוגרים. מורחים טיפת שמן על כף היד ושוטחים את הכדור עד שתתקבל צורה של לביבה עגולה.
מטגנים את הלביבות בשמן רגיל עד שיזהיבו.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון