הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסאת שימורים של תירס, מסונן מנוזלים
כוס קמח רגיל מנופה
4 ביצים
מלח פלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שופכים את התירס לתוך קערה.
מוסיפים את הביצים, הקמח, המלח והפלפל, ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת, ומחכים שהשמן יהיה חם מאוד, אם השמן לא יהיה חם מספיק, הלביבות ידבקו בתחתית המחבת.
בעזרת 2 כפות מכינים את הלביבות, ויש להפוך אותן כשהן מקבלות צבע זהוב יפה ועדין.
מומלץ להגיש ליד ספגטי.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אימא
שתף את המתכון