חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבנה אמיתית !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבנה אמיתית וקלה מאוד להכנה.
לבנה אמיתית !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבנה אמיתית וקלה מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר יוגורט רגיל תנובה
1 שמנת חמוצה רגילה של תנובה
2 כפות מלח
אופן ההכנה
יוצקים את כל היוגורט לקערה
מוסיפים את השמנת והמלח
מערבבים הכל יחד.
עכשיו יש צורך בבד לסינון הנוזלים (עדיף גופיית סבא או חיתול בד) פותחים את הבד על מססנת וממלאים את הבד בבלילה. מהדקים את הבד מעט ומשאירים אותו במססנת על מנת לנקז את הנוזלים.
רצוי להניח את המססנת בתוך קערה במקרר ולבדוק את מצב הנוזלים בקערה. בהתחלה (4 שעות ראשונות) יש הרבה נולים אבל אח"כ זה התמתן.
השהיית הגבינה בסינון היא לפי הטעם ככל שהגבינה תיהיה יותר זמן במקרר היא תתקשה יותר ולהפך (המינימום הוא 24 שעות). אחרי ההמתנה מחלקים לכדורים מניחים באחסון עם שמן זית (רצוי בצנצנת).
בהצלחה ובתאבון.
מגיש: אוראל מ
מקור:
שתף את המתכון