חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לברק בתנור עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לברק בתנור עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 דגי לברק במשקל בינוניים
4 לימונים
400 גרם עגבניות שרי
250-300 מ"ל שמן זית איכותי
2 פלפלי צ'ילי אדומים טריים
חופן עשבי תיבול (רוזמרין,תימין,מרווה,כוסברה)
2 ראשי שום
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש לחום של 160 מעלות.
בתבנית אפייה מניחים את עגבניות השרי.
מזליפים שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח גס ומפזרים מעט עשבי תיבול. אופים בתנור
כ 40 דקות עד שהעגבניות לחות.
שוטפים את הדגים היטב ומיבשים. חותכים את הלימונים לפרוסות ומעבירים לקערה
מוסיפים את עשבי התיבול, שיני שום, צ'ילי , 50 מ"ל שמן זית, מלח ופלפל. כותשים את התערובת בצורה גסה.
מורחים את הדגים בתערובת ודוחסים מעט מהתערובת פנימה. מסדרים את הדגים על מגש אפיה מעל העגבניות ואופים 20 דקות עד שהדגים זהובים ופריכים.
מגיש: gilai
מקור: צופיה
שתף את המתכון