הוראות הכנה
מרכיבים
3 דגים (או לפי דג לסועד) לברק או דניס או מושט מפולט
כמה גבעולי פטרוזילנון
כמה גבעולי טרגון
שני שליש כוס יין לבן יבש
150 גר בצל קצוץ דק
150 גר פטריות קצוצות
50 גר פקאנים קצוצים
חצי כפית זרעוני כוסברה
6 שני שום מעוכות
50 גר חמאה
מלח ופלפל גס טחון טרי
לרוטב
250cc ציר דגים
250cc שמנת
שמן זית
או שני לימונים
אופן ההכנה
מאדים הבצל ב25 גר חמאה לשקיפות ומוסיפים הפטריות לאידוי קל ואז השום
הזרעוני כוסברה , מלח ופלפל שחור טחון . מצננים ומוסיפים הפקאנים.
על מלבן ניר כסף מניחים פילה בודד ומורחין עליו המילוי המצונן,
ומכסים בפילה התאום על זה מניחים גבעול שנים של פטרוסילנון וטרגון
כמה שבבי חמאה ומספר טיפות שמן זית.
סוגרים הרמטית אך לא מהדקים, חוזרים על הסיפור עם שאר הפילטים ולתנור ב- 250 ל 17 דקות.
בינתים מצמצמים הציר לכרבע+ ועם כיבוי התנור מוסיפים שמנת ומסמיכים קלות
ויוצקים על הדג. אפשר במקום זאת פשוט לזלף בנדיבות מיץ לימון ולטרוף.
מגיש:
מקור: ניסוי ותהיה
שתף את המתכון