חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לברק ממולא (לא ה"גפילטע" המוכר בכלל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל וטעים
לברק ממולא (לא ה"גפילטע" המוכר בכלל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 דגים (או לפי דג לסועד) לברק או דניס או מושט מפולט
כמה גבעולי פטרוזילנון
כמה גבעולי טרגון
שני שליש כוס יין לבן יבש
150 גר בצל קצוץ דק
150 גר פטריות קצוצות
50 גר פקאנים קצוצים
חצי כפית זרעוני כוסברה
6 שני שום מעוכות
50 גר חמאה
מלח ופלפל גס טחון טרי
לרוטב
250cc ציר דגים
250cc שמנת
שמן זית
או שני לימונים
אופן ההכנה
מאדים הבצל ב25 גר חמאה לשקיפות ומוסיפים הפטריות לאידוי קל ואז השום
הזרעוני כוסברה , מלח ופלפל שחור טחון . מצננים ומוסיפים הפקאנים.
על מלבן ניר כסף מניחים פילה בודד ומורחין עליו המילוי המצונן,
ומכסים בפילה התאום על זה מניחים גבעול שנים של פטרוסילנון וטרגון
כמה שבבי חמאה ומספר טיפות שמן זית.
סוגרים הרמטית אך לא מהדקים, חוזרים על הסיפור עם שאר הפילטים ולתנור ב- 250 ל 17 דקות.
בינתים מצמצמים הציר לכרבע+ ועם כיבוי התנור מוסיפים שמנת ומסמיכים קלות
ויוצקים על הדג. אפשר במקום זאת פשוט לזלף בנדיבות מיץ לימון ולטרוף.
מגיש: רן רן רן
מקור: ניסוי ותהיה
שתף את המתכון