הוראות הכנה
מרכיבים
לוביה
לתוספת:
ביצים
תפוחי אדמה
פטרוזיליה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
אופן הכנת הלוביה: מבשלים כשעה במים, 1 ק'ג לוביה טרייה ושטופה היטב בסיר מכוסה. מוסיפים מלח ומגישים.
מבשלים באותו סיר את הביצים עם תפוחי אדמה עד שהביצים קשות ותפוחי האדמה רכים.
מקררים את הביצים ותפוחי האדמה, פורסים את הביצים לרבעים ואת תפוח האדמה לפרוסות עבות. מרפדים צלחת בפטרוזיליה ובה מניחים את רבעי הביצה. בצלחת נוספת מרופדת בפטרוזיליה, מניחים פרוסות תפוחי אדמה ולוביה.
מתבלים במלח ופלפל שחור.
מגיש:
מקור: עיראקי
שתף את המתכון