הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו לוביה (לא היבשה, אלא הירוקה שנראית כמו שעועית ירוקה. רצוי דקה ולא סיבית) שטופה ושבורה לחתיכות בגודל 3-5 ס"מ.
3 בצלים פרוסים לטבעות
8 שיני שום פרוסות
שמן זית
1 כוס רסק עגבניות
מים
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שמזהיב. להוסיף את השום ולטגן עוד חצי דקה. להוסיף לוביה, רסק עגבניות, ומעט מים, כך שהלוביה תכוסה. מלח ופלפל. לבשל עד התרככות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון