הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 פרוסות של דג לוקוס ים טרי ורצוי.
8-10 שיני שום טריים.
חבילת כוסברה טרייה.
8 פלפלים אדומים יבשים.
2-כפות פפריקה אדומה מתוקה או אפשר כף מתוק וכף חריף.
חצי כוס שמן.
מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
שוטפים ומנקים את הפלפלים היבשים חוצים אותם ושמים אותם בתחתית הסיר לאחר מיכן מניחים את פרוסות הדג מעל הפילפלים קוצצים מעל הדג את שיני השום וגם את חבילת הכוסברה מוסיפים את הפפריקה המלח והשמן ממלאים את הסיר במים עד שהדגים מכוסים ומניחים לבישול על אש בינונית עד שהמים מתאדים ונישאר בתחתית רוטב סמיך מאוד בתאבון.
מגיש:
מקור: מרוקו
שתף את המתכון