הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו דג לוקוס
2 בצלים גדולים
2 כפות חמאה
מלח,פלפל מיץ לימון
2 כפות שמן
100 גרם אגוזי לוז
אופן ההכנה
מנקים היטב את הדג,שוטפים ומפזרים עליו מלח פלפל ומיץ לימון.
משהים כשעה.
קולים את אגוזי הלוז ומסלקים את הקליפה בשפשוף בידיים.
קוצצים את הבצל ומערבבים עם השמן.
מניחים בתוך כלי חסין אש.
מניחים את הלוקוס על הבצל וצולים אותו בתנור עד שבשרו מתפרק בקלות מהעצמות ובשל(כשעה ורבע).
לאחר כשעה אפייה מפזרים אגוזי לוז על הדגים.
בעת ההגשה יוצקים חמאה מומסת על הדגים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון