חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה אנטיפסטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סתם מתכון שבאלי פתאום לראש, במקום עגבניות... לשים אנטיפסטי.
לזניה אנטיפסטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סתם מתכון שבאלי פתאום לראש, במקום עגבניות... לשים אנטיפסטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גמבה קלויה
1 בצל קלוי
1 עגבניה קלויה
1 חציל קלוי
קורט מלח
גבינה צהובה מגורדת 500 ג''ר (להקרמה מעל)
מיכל שמנת מתוקה
עלי לזניה
זמן זית
לרוטב:
2 עגבניות מגורדות
3 כפות רסק
2 כפות שמן זית
שמנת מתוקה
מלח/פלפל לפי הטעם
חצי בצל בינוני קצוץ
אופן ההכנה
הרוטב-
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את הרסק ומערבבים, מוסיפים את השמנת והתבלינים, מביאים לרתיחה.
מורידים מהאש.
הלזניה-
משמנים תבנית בזמן זית, מניחים את עלי הלזניה.
חותכים לרצועות בעובי של ס''מ את כל הירקות, מערבבים עם הרוטב ומניחים על גבי עלי הלזניה, שמים מעל את האנטיפסטי עם הרוטב ועלי לזניה מעל וכך חוזרים על התהליך עד שנגמרים הירקות והרוטב.
מומלץ שהשכבה האחרונה תהיה אנטיפסטי עם רוטב.
מעל הלזניה-
מערבבים גבינה מגורדת עם השמנת המתוקה ושופכים מעל.
מכניסים לתנור, 180 מעלות, 40 דקות.
בתאבון 🙂
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון